Тринкијери пред Игокеу: Опрезно и паметно, биће добар меч

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, пред први меч у АБА лиги против Игокее, рекао је да његов тим мора да буде опрезан пред прво гостовање ове сезоне у регионалној лиги. Меч између кошаркаша Игокее и Партизана игра се у суботу од 18 сати.

Црно-бели такмичње у АБА лиги почињу после освајања АБА Суперкупа и победе на старту Еврокупа против Венеције.

"На првом месту, желим брз и потпуни опоравак Трифи (Александру Трифуновићу прим.аут). Сви навијамо за њега и надамо се успеху. То је прво и најважније. Почиње сезоне, пред нама је прво гостовање, а у таквим ситуацијама увек морамо бити опрезни, концентрисани и паметни. Игокеа ће сигурно дати све од себе и одиграти један фантастичан меч. Стога верујем да нас очекује добра утакмица", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Плејмејкер црно-белих Немања Гордић рекао је да тим мора бити максимално концентирсан током целог меча.

"Гостовање у Лакташима је увек тешко, Игокеа сваке године има добру екипу која је у стању да сваком тиму у лиги направи проблеме. Наша обавеза је да будемо максимално концентрисани свих 40 минута и да одиграмо добро како у одбрани тако и у нападу", истакао је Гордић. 

Меч између кошаркаша Игокее и Партизана игра се у суботу од 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво