Мицић: Увек неко други "искочи", даћемо све од себе у финалу

Српски кошаркаш Василије Мицић, који наступа за Ефес, истакао је да ће његови саиграчи и он дати све од себе да освоје Евролигу. Ефес је у полуфиналу Фајнал-фора победио Фенербахче у турском дербију, резултатом 92:73.

Мицић је одиграо једну од најбољих утакмица у каријери, постигавши 25 поена, уз пет ухваћених лопти.

"Веома сам срећан због ове победе. Показали смо да поседујемо сјајан карактер, што је био случај током читаве сезоне. Честитао бих играчима Фенербахчеа, веома су чврсти, играли су сјајно, али ми смо сјајан тим и заслужено смо их победили", рекао је Мицић.

Осим њега, блистао је Шејн Ларкин са 30 поена и по седам скокова и асистенција.

"Много ми је драго због Шејна, одиграо је изузетно. Обојица смо, али код нас у екипи сваку утакмицу 'искочи' неко други. Надам се да ће тако бити у финалу".

А, шта очекује од ток окршаја.

"Даћемо све од себе", поручио је Мицић.

Тренер Ефеса Ергин Атаман је навео да су његови играчи потврдили оно што раде целе сезоне.

"Све је било добро, овако смо играли целе сезоне, победили Барселону и показали смо да смо један од најбољих клубова у Европи. Поносан сам на своје играче, али имамо још једну утакмицу", казао је Атаман.

Турски стратег је посебно апострофирао офанзивну игру тима.

"Током читаве сезоне смо добри у одбрани, али смо у другом делу године појачали и у нападу. Играли смо веома добро, имали одличан проток лопте и завршницу", додао је Атаман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво