Ларкин: Нису нас очекивали у финалу, гладни смо да их разуверимо

Кошаркаш Ефеса Шејн Ларкин био је одушевљен победом свог тима над Фенербахчеом и пласманом у финале Фајнал-фора Евролиге. Ефес је у турском дербију савладао Фенербахче нашег Жељка Обрадовића, резултатом 92:73.

"Осећај је невероватан. Била је ово веома дуга сезона, али смо успели да одиграмо изузетно ангажовано као тим. Успети овако нешто у другој сезони у Европи је фантастично", казао је Ларкин.

Плејмејкер Ефеса је био најбољи појединац меча са 30 поена и по седам скокова и асистенција.

"Радићу шта год је потребно у оваквим мечевима, само да освојимо европску титулу и обрадујемо навијаче. Данас сам погађао, али желим да помогнем на који год начин је потребно – асистенцијама, скоковима, ситним детаљима који могу да одлуче утакмице."

Екипа Ергина Атамана ће се за трофеј борити против победника другог полуфинала у којем се састају ЦСКА из Москве и Реал Мадрид.

"Гладни смо тријумфа. Многи нису очекивали да ћемо стићи до овде и гладни смо да их разуверимо. Следећи циљ је победа у финалу", закључио је Ларкин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво