Партизан бољи од Меге

Кошаркаши Партизана победили су на гостовању екипу Мега Бемакса 90:81 (19:23,17:25, 20:15, 25:27) у дербију шестог кола Суперлиге.

Црно-бели остварили су шести тријумф из исто толико мечева, док је екипа Дејана Милојевића доживела други пораз од истог ривала.

Капитен Партизана Величковић престигао је на другом месту Душана Кецмана по броју наступа у "црно белом" дресу. Испред Величковића налази се Петар Божић са 471 наступом.

У тиму Партизана истакао се Вања Маринковић са 17 поена и четири асистенције. Огњен Јарамаз додао је 14, док је Новица Величковић забележио 12 поена и 11 скокова.

У пораженом тиму Битадзе је остварио дабл-дабл са 26 поена и 15 скокова.

Партизан ће у следећем колу играти против Тамиша у Панчеву, док ће Мега Бемакс ићи на гостовање Новом Пазару.

"Била је ствар поставити тело, бити паметан, играти агресивну одбрану против ''свичинг'' одбране. Имали смо јако добрих момената, лопта је ишла брзо и на једну и на другу страну. Погодили смо све тројке и заслужили смо победу", рекао је тренер Партизана Андреа Тринкијери на конференцији за медије након меча.

Тренер кошаркаша Меге Дејан Милојевић честитао је Партизану на победи.

"Имали смо осцилација, али кад год смо успели да се приближимо, направили смо грешку, а Партизан је то кажњавао тројком. Премало расположених играча да би се добио овакав тим, али на добром смо путу, имали смо серију добрих утакмица и добрих победа. Следећа утакмица је Нови Пазар. Треба то да добијемо и уђемо у плеј-оф, а Партизану желим све најбоље у наставку такмичења", рекао је Милојевић.

Он је прокоментарисао и чињеницу да много играча Меге у тренутно игра у Партизану.

"Мени је то било лепо да гледам. На подбацивању само Ренфро није био из Меге. Очигледно је да су многи добри играчи изашли из овог клуба и ја сам поносан на то", закључио је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво