Томић: Као да су ме чули да треба играмо најгоре могуће

После пораза у Подгорици тренер Црвене звезде Милан Томић признао је да је постојао проблем са концентрацијом његовог тима.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Подгорици од Будућности са 80:72 и сада имају вођство 2:1 у финалној серији плеј-офа АБА лиге.

Звезда је одиграла сјајно прво полувреме, водила 12 разлике на крилима Кеј-Сија Риверса, али је у наставку потпуно пала са "празним ходом" од чак девет минута без коша из игре, са тек погођена по два бацања Филипа Човића и Маика Цирбеса, и тако је испустила прву шансу да преотме Подгоричанима трон у АБА лиги.

"Контролисали смо игру у првом полувремену, онако како смо се договорили, а у наставку је план био да играмо још боље. Али играчи као да су ме чули да играмо најгоре могуће, све је било окренуто наопачке. Сада је 2:1, покушаћемо да се спремимо за четврти дуел и одиграмо боље", рекао је Томић.

Четврти меч игра се у петак, такође у Морачи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво