Хјустон трејдовао Кармела и добио Тадију Драгићевића!

НБА тимови из Хјустона и Чикага договорили су трејд по којем у "ветровити град" одлази Кармело Ентони, права на Џона Диблера и 1,56 милиона долара а пут Тексаса иду права на српског кошаркаша Тадију Драгићевића.

Иако је Драгићевић у позним играчким годинама и тренутно носи дрес шпанског Бреогана, његово име се занимљивим сплетом околности нашло у америчким медијима.

Наиме, Рокитси су пронашли начин да се растану са Мелом тако што су га послали у Чикаго булсе заједно са правима на Џона Диблера (тренутно кошаркаша Дарушафаке) и нешто мало више од милион и по долара.

У том трејду права на бившег играча Црвене звезде Тадију Драгићевића (32) припала су екипи чија је прва звезда Џејмс Харден.

Како преносе медији у САД, очекује се да Кармело, који није играо од 8. новембра буде "вејвован" односно отпуштен у Чикагу, а као највероватнија нова средина за десетоструког ол-стара спомиње се Лос Анђелес и тим Лејкерса.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво