Невоље у рају, свађа Дурента и Грина прети да угрози Ратнике

Пораз Вориорса од Клиперса после продужетка претходне ноћи остао је у сенци сукоба између Кевина Дурента и Дрејмонда Грина по истеку регуларног тока меча. Извор И-Ес-Пи-Ен-а пренео је да је свађа настављена и у свлачионици, али да није дошло до физичког сукоба.

Шампион НБА лиге поражен је од Клиперса 121:16 после продужетка, а све је могло да буде другачије да је Дрејмонд Грин додао лопту расположеном Дуренту.

Ипак, Грин је одлучио да сам заврши акцију. Изгубио је лопту, меч је отишао у продужетке, а Ворисорси су забележили нови пораз.

Пре продужетка дошло је до вербалног сукоба измеђуз Грина и Дурента, који је желео сам да заврши акцију своје екипе, с обзиром да је био шутерски веома расположен и меч завршио са 33 поена.

Према извору И-Ес-Пи-Ен-а, сукоб двојице кошаркаша настављен је и у свлачионици иза затворених врата, а наводно је већи део екипе стао иза Дурента.

Нико из клуба се није оглашавао поводом ове ситуације, која прети да угрози тимски дух у шампионском тиму, који је први на Западу са скором од 11 победа и три пораза.

Додатни проблем за менаџмент Вориорса је чињеница да Дурент постаје слободан агент на крају сезоне и да би овакве ситуације могле да натерају велику звезду да промени средину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво