Партизан гост Валенсије на „домаћем“ терену

Kошаркаши Партизана играју против Валенсије меч трећег кола Групе Ц Еврокупа. Сусрет почиње у 20.45. Ток меча можете пратити на нашем порталу.

Црно-бели после победе над Зенитом у Београду гостују код Валенсије у наставку такмичења у Еврокупу. Велико пријатељство везује ова два клуба, а домаћин је пожелео срдачну добродошлицу експедицији Партизана.

Партизан до сада има учинак од једне победе и пораза, док је Валенсија славила у оба претходна кола Еврокупа.

Тренер црно-белих Ненад Чанак рекао је да респектује противника, али да у Валенсију нису отишли са белом заставом.

"Валенсија је тим који је, као и Зенит, претендент на највиши пласман у Еврокупу. Екипа која је годинама играла Евролигу и сигурно јој је циљ да се након ове године врате на евролигашку сцену. У питању је екипа која игра типичну шпанску кошарку са много трчања и много транзиционе игре. Имамо наук са турнеје по Шпанији како не треба да играмо против таквих тимова. Потребно је да играмо физички јаче, са много више контакта, да одиграмо дисциплиновано у нападу и спречимо њихове контранападе. Имамо и проблеме са повредама, не знам колико ће моћи да играју Си, Лендејл и Величковић, али свакако не идемо у Валенсију са белом заставом", истакао је Чанак.

Меч у Валенсији почиње у 20.45. Ток сусрета пратите на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво