Дирљив гест Валенсије пред дуел са Партизаном

Шпански кошаркашки клуб Валенсија на необичан начин је пожелеo добродошлицу Партизану пред данашњи дуел у Еврокупу. На свом Твитер налогу су се на ћирилици обратили ривалима уз подсећање на дугогодишњу историју два клуба.

Уз текст су постављене и фотографије некадашњих играча Партизана који су настављали каријеру у Валенсији.

На ћирилици је истакнута најава данашњег меча и порука добродошлице:

"Након дугогодишње кошаркашке историје ова два клуба и међусобних сусрета самих играча, данас ће се тимови први пут срести и на терену као противници. 'Гробари', добро нам дошли у Валенсију."

У Валенсији су, после игре за Партизан, каријеру наставила чак дванаесторица играча од Авдаловића, Томашевића, Лафајета, Перовића, Милојевића, Лучића, Хауса, Ребраче, Жарка Ракочевића, Ловерња, Степа до Радуновића.

Ови играчи оставили су сјајан спортски траг и одлично повезали два кошаркашка клуба, о чему сведочи и овај сјајан гест Валенсије.

Наравно, у Партизану су, чим су приметили поруку, одмах одговорили захваливши се на добродошлици – на шпанском.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво