Кливленд и Торонто на корак од дуела у полуфиналу Истока

Кошаркаши Кливленда тројком Џејмса у последњој секунди савладали су Индијану у петом мечу серије резултатом 98:95 и повели са 3–2. Исту предност стекао је и Торонто победом над Вашингтоном од 108:98. Хјустон избацио Минесоту, Оклахома преживела и продужила серију против Јуте.

Предвођени невероватним Леброном Џејмсом, Кавси први пут имају предност у серији против Пејсерса.

"Краљ" је поново био најбољи у свом тиму и поново је радио све. Меч је завршио са 44 поена, 10 скокова и 8 асистенција, а погодио је тројку за победу у последњој секунди при резултату 95:95!

Кајл Корвер додао је 19, а Кевин Лав 11 поена.

Код Пејсерса Домантас Сабонис најбољи са 22, док је Тадеус Јанг убацио 16.

Иако су почетком последње деонице имали предност, Вашинтон визардси су стали у финишу меча у Торонту и дозволил домаћину да се врати и узме трећу победу у серији.

Демар Дерозан био је нарасположенији са 32 поена, док су Рајт са 18, Лаури са 17 и Валанчијунас са 14 били добри помагачи.

Код гостију из престонице 26 поена Џона Вола и 20 Бредлија Била.

Српски кошаркаш Немања Бјелица и Минесота завршили су сезону поразом у Хјустону 122:104 за укупних 4:1 на Западу.

Хјустон је славио на крилима Клинта Капеле са 26 и Џејмса Хардена са 24 поена, пратио их је Ерик Гордон са 19, док је код "вукова" најбољи био Карл-Ентони Таунс са 23.

Бјелица се није уписао у стрелце и за само три минута ухватио је један скок.

Ривал Рокитсима биће бољи из дуела Оклахома и Јуте, где је "Тандер" предвођен Раселом Вестбруком са 45 погодака тријумфовао 107:99 и смањио резултат у серији на 2:3.

Јута је испустила 25 поена предности и прву "меч лопту" за пролаз захваљујући и одличној партији Пола Џорџа са 34 поена, а нису јој ни помогли сјајни Џае Краудер са 27 и Донован Мичел са 23 поготка.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво