Милутинов и Хикман најбољи у 28. колу Евролиге

Центар из Олимпијакоса Никола Милутинов, заједно са Рикијем Хикманом из Бамберга, проглашен је за најкориснијег кошаркаша 28. кола Евролиге.

Милутинов је у победи Олимпијакоса над Ефесом 89:82 у Пиреју остварио лични рекорд од 26 поена (8/9 из игре), осам скокова, две асистенције и украдену лопту за укупан индекс корисности 29.

Исти индекс имао је амерички плејмејкер из Бамберга који је убацио 28 погодака Уникахи (93:88).

Интересантно да је бољи индивидуални учинак од њих имао још један Србин Владимир Мицов, индекс од чак 34, али је његов Армани у Милану изгубио од Валенсије 93:89, па није у конкуренцији.

Мицов је забележио 27 поена, пет ухваћених лопти и четири скока, а исти индекс имао је и Деанре Кејн чији је Макаби такође поражен на свом терену од Панатинаикоса 76:75.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво