Алимпијевић: Нема кукњаве, нисмо били довољно добри

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић изјавио је након пораза од Басконије да су његови изабраници показали помак у односу на претходне мечеве, али да то није било довољно за победу.

"Направили смо један помак, али недовољан да се добије утакмица у Евролиги. Басконија веома добро кажњава сваку грешку. Позитивна ствар је та што су се појавили одређени млади играчи са својим улогама. Чим тај допринос имате, игра је боља, а наручито у одсуству Пере Антића. Он је имао неодложне породичне обавезе и зато је морао да отпутује хитно у Македонију", изјавио је Алимпијевић.

Он је додао да много тога утиче на игру његових изабраника, али да је то притисак играња у Црвеној звезди.

"Оног тренутка када ова екипа буде имала континуитет старијих и млађих играча, када то постане стандард. Када имате ограничавајући фактор буџета, што је нормално и свако мора да се носи у Црвеној звезди. Нема кукњаве, наша предност треба да буде младост. Али, да ли очекујете да такав млад тим буде бољи у октобру него у марту? Ја не очекујем", рекао је тренер Звезде.

Кошаркаши Црвене звезде наредни меч Евролиге играју у Мадриду против Реала 1. децембра.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво