Мијаиловић: Подршка тренеру, са Загорцем није ништа потписано!

У просторијама Кошаркашког клуба Партизан у среду после подне одржана је ванредна конференција за медије, на којој је говорио председник Остоја Мијаиловић. Он је том приликом рекао да тренер Николић има пуну подршку управе, да су плате играчима, међу којима је и Самардо Семјуелс, редовне и да никакав уговор са Радетом Загорцем није потписан, али да је доведен млади таленат Ђорђе Пажин.

Недавно изабрани председник клуба је рекао да се у Партизану и око Партизана догађа пуно ствари, али да нова управа вредно ради како би решавала проблеме.

Ванредна конференција заказана је након бројних дешавања на јучерашњем мечу, попут скандирања дела навијача да тренер Мирослав Николић поднесе оставку, као и јавних критика јамајчанског кошаркаша Самарда Семјуелса упућених Николићу, присталицама црно-белих, али и сексистичког коментара на рачун новинарки.

Први човек клуба је о том "случају" рекао да ће клуб деловати у складу са дисциплинским правилником, који важи за сваког играча који је под уговором. 

"Видећемо следеће недеље шта ћемо са тим урадити, али ником такво понашање неће бити дозвољено", рекао је Мијаиловић. 

Председник црно-белих је рекао и да тренер Николић, који има уговор на три године, има пуну подршку клуба и да ће он наставити да ради на том месту.

Он је додао потом да уговор са Радетом Загорцем није потписан и поред информација које су се појавиле у медијима данас, да су преговори у току, али да он не може и не жели да ради против интереса Партизана.

"Шта год да кажем, ситуацију могу начинити гором", објаснио је он. 

"Створила се атмосфера да Партизан неће постојати ако Загорац не потпише. Много ствари мора да се сложи да би потписао, иако он жели", рекао је Мијаиловић и открио да клуб преговара са "још два врхунска играча".

Међутим, један уговор јесте потписан, и то са талентованим репрезентативцем Србије и досадашњим чланом италијанске Стела азуре Ђорђем Пажином.

О суспензији БАТ-а рекао је следеће:

"Ми БАТ стално имамо за вратом. Мораћемо да решимо ту пресуду како бисмо могли да региструјемо нове играче. Ја не дугујем ником ништа, јер нисам био у Партизану када су дугови настали. Ако повериоци мисле да могу да нас притискају преко БАТ-а и судова, треба да знају да тиме отежавају наплату."

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи