Читај ми!

Драматична победа Кливленда, Богдановић добар у поразу

Вашингтон је са 110:92 савладао Сакраменто Богдана Богдановића који је пружио солидну партију у десетом поразу свог тима. Леброн Џејмс и Кајл Корвер водили Кливленд до драматичног обрта за победу са 104:101 на гостовању у Њујорку у узбудљивој ноћи НБА кошарке.

Тим Сакрамента је на гостовању успео да пружи равноправан отпор Вашингтону све до пред крај утакмице када су домаћини у последњој четвртини преузели вођство и сачували га до краја за осму победу у сезони.

Богдан Богдановић је у игри провео 20 минута и постигао 5 поена, уз једну тројку, две асистенције и два скока.

Најефикаснији у победничком тиму били су Џон Вол са 21 поеном и девет асистенција и Марћин Гортат са 18 поена и седам скокова, а у Сакраменту тим су предводили Џорџ Хил који је свих 16 поена дао је у првом полувремену, а Бади Хилд и Зак Рендолф су имали по 12.

Најдраматичнија завршница одиграна је у дуели Њујорка и Кливленд, а гости су захваљујући искуству Леброна Џејмса и Кајла Корвера успели да начине преокрет за победу са 104:101.

Иако су домаћини сигурно ушли у игру и средином меча имали предност од чак 20 кошева, Кливленд је успео да уведе меч у драматичну завршницу у којој Леброн Џејмс тројком минут и по пре краја доноси предност свом тиму.

Леброн је био на корак од трипл-дабла, уз 23 поена имао је 12 асистенција и девет скокова.

Одлично га је пратио ветеран Кајл Корвер који је такође имао своје вече и постигао 21 поен, од тога пет тројки и чак 19 поена у последњој четвртини.

Никсима нису помогли ни двоструки двоцифрени учинци Тима Хардавеја са 28 поена и десет скокова и Енеса Кантера са 20 поена и 16 скокова, као ни Кристапс Порзингис са 20 поена.

Денвер је надигран од Портланда са 99:82, а Никола Јокић је погодио тек два од девет шутева и имао седам скокова уз по три асистенције и украдене лопте, као и једну блокаду.

У победи Минесоте над Јутом са 109:98 наш трећи инретнационалац Немања Бјелива је провео нешто више од 13 минута у игри и уз 5 поена имао и четири ухваћене лопте.  

Њу Орлеанс је славио на гостовању у Атланти са 106:105, а стандардно добри били су ДеМаркус Казинс са 22 поена и 16 скокова и Ентони Дејвис са 13 поена и десет ухваћених лопти и обојица су имала и по седам асистенција. Најефикаснији је ипак био Итуан Мур са 24 поена.

Милвоки Бакси однели су тријумф у Мемфису 110:103 уз 27 поена, девет скокова и седам асистенција Јаниса Адетокумба.

Резултати утакмица:

Вашингтон - Сакраменто 110:92
Портланд - Денвер 99:82
Јута - Минесота 98:109
Њујорк - Кливленд 101:104
Милвоки - Мемфис 110:103
Њу Орлеанс - Атланта 106:105
Феникс - ЛА Лејкерс 93:100
ЛА Клиперс - Филаделфија 105:109
Голден Стејт - Орландо 110:100 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво