Јокић након "судара" са противничким тренером: Жао ми је због техничке

Српски центар Никола Јокић имао је маестралну партију у НБА лиги, али то није било довољно да његов тим Денвер победи Вашингтон. Јокић је ипак у одлучујућим моментима зарадио техничку грешку због "судара" раменима са противничким тренером Скотом Бруксом.

Јокић је тридесетак секунди пре краја меча кренуо ка својој клупи која је затражила тајм-аут. На путу се нашао тренер Визардса Скот Брукс, са којим се Јокић ударио раменима, након чега је српски центар добио техничку грешку, која је помогла Вашингтону да реши веома неизвестан меч.

"Добио сам техничку грешку. Дешава се, жао ми је што сам своју екипу довео у лошу позицију, то је једино што могу да кажем. Постигли смо кош, погледао сам ка судији јер сам мислио да је био фаул, окренуо сам поглед да видим резултат, онда сам ударио тренера Брукса. Мислио сам да је мене неко одгурнуо, али сам помислио није заиста важно", изјавио је Јокић након меча.

Да се ради о случајности а не о намерном потезу Јокића, посведочили су и тренери обе екипе.

"То је била веома необична и чудна ситуација. Мислим да Јокић то није урадио намерно", рекао је тренер Визардса Брукс. 

"Погледао сам снимак десет пута. Никола је рекао да није било намерно. Он је излазио са терена, Брукс је улазио на терен. Дошло је до контакта. Мислим да је све мало претерано. Скот Брукс је добар човек и тренер, није било намере. У жару борбе се десе ствари које не можете да објасните", рекао је Мелоун.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво