Читај ми!

Јокић други странац у НБА, Теодосић осми додавач

Српски кошаркаш из Денвера Никола Јокић заузео је друго место на листи најбољих странаца у НБА лиги према традиционалном истраживању генералних менаџера свих клубова. Од осталих српских играча, у великом истраживању, плејмејкер Лос Анђелес клиперса Милош Теодосић осми је додавач у лиги.

Никола Јокић је добио 14 одсто гласова, иза убедљивог Грка Јаниса Адетокумба (Милвоки) са 69 одсто гласова. Треће место заузео је Шпанац Марк Гасол (Мемфис) са десет, а четврто Летонац Кристипс Порзингис (Њујорк) са седам одсто.

Плејмејкер Лос Анђелес клиперса Милош Теодосић осми једодавач у лиги, иза Леброна Џејмса, Криса Пола, Џејмса Хардена и других звезда, док је руки Сакрамента Богдан Богдановић пети на листи најпотцењенијих играча.

Поред Богдановића, ту су још Пол Милсап (Денвер), Ејвери Бредли (Детроит), Џими Батлер (Минесота) и Џае Кроудер (Кливленд).

Најбољи кошаркаш који игра у Европи је Лука Дончић из Реал Мадрида са чак 69 одсто гласова, што је чак 15 одсто више од прошлогодишњег победника Милоша Теодосића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво