Читај ми!

Јуниорке и кадеткиње Звезде шампионке Србије

Јуниорска екипа женског кошаркашког клуба Црвена звезда је победом на завршном турниру у Краљеву, над екипом Новосадска ЖКА 85:42, по пети пут заредом су освојила титулу.

Јуниорке Црвене звезде поново су освојиле завршни турнир пошто су у финалу победиле екипу из Новог Сада 85:42.

Екипа Предрага Станојчића је од самог старта кренула фуриозно и већ на крају прве четвртине дошла до двоцифрене предности (23:7), након чега се предност само повећавала.
У наставку утакмице није било изненађења, па је екипа Звезде стигла до заслужене победе и пете узастопне титуле шампиона Србије у јуниорској категорији.

Најефикаснија у екипи црвено-белих била је Милица Бојовић са 15 поена, а пратиле су је Ђурђина Ђокић са 14 и Милина Мишељић са 12 поена.

Са освојеним кадетским првенством које се играло од 13-14. маја, женска екипа Црвене звезде је пети пут узастопно освајач дупле круне у млађим селекцијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво