Читај ми!

Радоњић: Добра одбрана и паметан напад донели победу

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је после утакмице против Макабија да је захваљујући доброј игри у одбрани и паметној у нападу остварена велика победа у Евролиги.

"Ово је свакако био тежак меч. Знали смо пре утакмице да ће они дати све од себе да дођу до победе, јер су под великим притиском. Играли смо један меч у ком нисмо користили одређене ствари, међутим, одбрана је била добра. Не баш најбољом игром у нападу дошли смо до позиције да можемо да играмо неизвесну завршницу, у којој смо одличном одбраном и паметним нападом успели да дођемо до велике победе за нас", рекао је Радоњић после утакмице у Тел Авиву.

Кошаркаши Звезде победили су у Тел Авиву Макаби са 71:67 (16:17, 17:17, 15:20, 23:13) у 18. колу Евролиге и тако остварили 10. тријумф у овом такмичењу.

"Знали смо да ће они желети да иду до победе, да ће покушати да дођу до тог циља и уђу у ту неку борбу за Топ 8, јер сада имају добар распоред. Играли су без Милера и Црибеса, али играли су са Гаудлоком, Вимсом и још доста њих који имају велики квалитет. Направили су добар тим ове године и уложили што су амбиције као што су биле увек када је Макаби у питању, а то је да буду у врху Европске кошарке", рекао је Радоњић.

Он се захвалио навијачима на подршци у Тел Авиву и додао да се Немања Дангубић повредио.

"Хвала навијачима који су били у сали уз нас. Једино што није добро је то што се Дангубић повредио. Надамо се да није нешто озбиљно, јер када било који играч испадне из система нама не доноси добре ствари. Мислимо да се није озбиљније, али видећемо тек после неког времена и када се обаве прегледи", рекао је Радоњић.

Звзеди је ово 10. победа у Евролиги и сада се налази на деоби шестог места са Панатинаикосом, док је Макаби 14. са шест тријумфа и 12 пораза.

Упитан шта му прво пада на памет када погледа табелу Евролиге, Радоњић је рекао да су "прве мисли припрема за Игокеу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво