Радоњић: Лош почетак, а онда смо заиграли паметније

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић честитао је играчима на веома важној победи против Галатасараја (85:83) у другом колу Евролиге, и оценио да је после лошег почетка екипа успела да се стабилизује и заслужено слави.

"Лоше смо играли на почетку, посебно у одбрани, а епилог тога је примљених 30 поена у првој четвртини. После тога смо схватили да се не бранимо добро, заиграли смо чврсто, док смо у нападу доносили паметније одлуке", изјавио је Радоњић.

Звезда је касније опет "пала", прокоцкала 15 поена вишка, па у неизвесној завршници дошла до првог тријумфа у елитном такмичењу ове сезоне.

"Галатасарај је имао бољу циркулацију лопте у трећој четвртини, али ми смо на крају ипак успели да победимо", поручио је Радоњић.

Звезда већ у недељу од 21 сат у АБА лиги дочекује Игокеу, а потом у среду у Евролиги, од 19 сати, у Комбанк арену стиже Барселона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво