Читај ми!

Победа Звезде у првом припремном мечу

Кошаркаши Црвене звезде победили су немачки Олденбург са 80:71 у првој припремној утакмици пред почетак нове сезоне. Меч "затвореног" типа одигран је у дворани "Александар Николић".

Најефикаснији у победничком тиму био је Огњен Кузмић са 13 поена, док је Немања Дангубић убацио поен мање.

Екипи ће се након обавеза у репрезентацији Србије и продуженог одмора, почетком следеће недеље прикључити Стефан Јовић и Марко Симоовић, а наредну проверу, црвено-бели имаће у недељу против румунске Стеауе у Београду.

Први меч уз присуство публике, црвено-бели ће одиграти 10. септембра у Вршцу, против истоимене екипе.

КК Црвена звезда МТС: Ребић 7, Раданов 3, Ускоковић, Добрић 9, Гудурић 8, Дангубић 12, Лазаревић 1, Лазић 7, Момиров, Симанић 4, Апић 10, Митровић 6, Кузмић 13 и Ђорђевић. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво