Читај ми!

“Ратници” узвратили ударац

Кошаркаши Голден Стејта прекинули су победнички низ Оклахоме и победом од 120:111 смањили на 2:3 у полуфиналној серији НБА плеј-офа. Кевин Дурент је најефикаснији играч са 40 погодака, али су Кари и Томпсом анулирали његов учинак.

После два пораза, тим Голден Стејта је одличном тимском игром на домаћем терену надиграо и зауставио налет Оклахоме, чиме су изборили и шести дуел у полуфиналној серији.

У сјајном надигравању, тандем Дурент-Вестбрук запретио је да актуелног првака остави без шансе за финале, јер су остварили 40, односно 31 погодак током меча. Међутим, „Ратници", предвођени Стефоном Каријем и Клејом Томпсоном, али и захваљујући ефикасности целог тима, успели су да их надиграју и смање предност на 2:3.

Кари је утакмицу завршио са 31 кошем, а Томпсон са 27, али су их зато изврсно пратили Ендру Богут са 15, Марис Спејтс са 14 и Дрејмонд Грин са 11, док је Игудала постигао 8 кошева.

Шести дуел на програму је у ноћи између суботе и недеље на паркету Тандера, а евентуални седми меч два дана касније у Оукленду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво