Металац победио тузланску Слободу

Кошаркаши новог прволигаша Металца савладали су вечерас у пријатељској утакмици у Ваљеву Слободу Диту из Тузле са 97:59 (26:17, 24:16, 22:12, 25:14).

Најбољи и најфикаснији играч пријатељске утакмице био је млади центар домаћих Стефан Бирчевић са 30 поена.

Двоцифрен учинак код Металца имали су још Радомир Маројевић и Јован Теодосић са по 11, као и Вуксан Гаговић са 10 поена.

Код Слободе Дите најефикаснији су били Алибашић са 18 и Першић са 14 поена.

Тузлаци су чланови Прве лиге БиХ, својевремено их је водио садашњи тренер Металца Владо Ђуровић, док је њихов спортски директор Жарко Вујовић 90-тих бранио боје Ваљеваца.

Металац 26. септембра путује на турнир у руски град Сургут, где ће бити гост екипе Универзитета.

За Универзитет играју српски кошаркаши Никола Лепојевић и Славко Стефановић, а тренира га Жељко Лукајић, некадашњи стратег Хемофарма из Вршца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво