Перица Огњеновић прешао у Јагодину

Бивши играч Црвене звезде и Мадридског Реала, Перица Огњеновић, седмо је појачање Јагодине у овом прелазном року.

Огњеновић није крио радост и задовољство што је дошао у овај клуб, јер је о Јагадини сазнао доста позитивних чињеница, које су биле предуслов да пристане на потписивање једногодишњег уговора.

Перица Огњеновић играо је до сада за Црвену звезду, Мадридски Реал, Динамо Кијев, потом у Грчкој и Малезији, има 32 године и каже да ће бити спреман за старт Јелен Суперлиге, 16. августа када у госте Јагодини стиже управо Црвена звезда, за коју га вежу најлепше успомене.

Огњеновића је поздравио и један број ватрених навијача Јагодине, који су пристигли да дочекају некадашњег миљеника Звездиног севера, који је важио за истинског аса нашег и европског фудбала.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво