Константини поносан, али страхује од Србије

Селектор репрезентације Аустрије Дитмар Константини изразио је задовољство игром његових фудбалера у победи против Румуније од 2:1, али каже да са стрепњом ишчекује утакмицу против Србије.

"Мало је оних који су веровали да ћемо победити. Доказали смо, ипак, да можемо то да урадимо и због тога сам поносан на играче", рекао је Константини на конференцији за новинаре.

На питање шта може да се очекује од гоставања у Београду, селектор Аустрије је рекао да ће то бити друга прича. "Србија је други калибар. Налазе се у победничкој серији, а Румуни су допутовали након неуспеха. Србија је уз то репрезентација светског ранга и то ће бити велики изазов за нас", нагласио је Константини.

Он је најавио да ће списак играча за ту утакмицу, која је на програму 6. јуна, саопштити 27. или 28. маја, али је наговестио да ће већини оних који су победили Румунију поново пружити шансу. "Не постоји разлог да сада превише мењам. Да би фудбалере који су играли синоћ неко потиснуо, мораће добро да се потруди и да ме увери да је бољи", поручио је Константини стандардним репрезентативцима који се синоћ из разних разлога нису нашли у тиму.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво