Читај ми!

Роналдо представљен у Ал Насру: Мој посао у Европи је завршен

Ал Наср представио је свог новог фудбалера Кристијана Роналда. Роналдо је прво говорио на конференцији за штампу, а потом је у опреми клуба коју је задужио изашао пред 30 хиљада навијача.

Роналдо је представљен у Ал Насру где се прво обратио новинарима а потом је поздравио и навијаче који су дошли на "Мрсул парк" дом фудбалера овог клуба.

"Мој посао у Европи је завршен, тамо сам освојио све, играо сам у најбитнијим и највећим клубовима у Европи. Ово је нови изазов у мом животу, мојој каријери да играм овде у Азији. Захвалан сам што је Ал Наср дао прилику да урадим ово, не само за фудбал већ за све генерације које долазе", рекао је Роналдо на конференцији за медије.

"Оборио сам многе рекорде у Европи. Сада бих хтео да оборим и неке овде, у Азији. Ја сам јединствен фудбалер и то ми је циљ, оно што још желим овде је да играм фудбал, будем радостан, да се смејем и да усрећим људе око себе. Ово није крај за мене, лига у Саудијској Арабији је јака и конкурентна. Многи људи то нажалост не знају" закључио је Португалац.

Након што је задужио опрему Роналдо је у свлачионици поздравио нове саиграче. 

Португалски репрезентативац је истрчао на терен, поздравио 30 хиљада присутних навијача а затим је потписао неколико лопти које је послао на трибине стадиона. Убрзо потом му се придружила и породица. 

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара