Читај ми!

Фудбалери Партизана отпутовали на Кипар

Фудбалери Партизана отпутовали су јутрос на Кипар, где ће у четвртак у првом колу групне фазе Лиге конференција играти против Анортозиса. Утакмица на стадиону ГСП у Никозији почиње у 21 час уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити и на нашем порталу.

Тренер Александар Станојевић одлучио је на пут поведе 23 фудбалера, али неће моћи да рачуна на три важна играча Сејдуба Суму, Данила Пантића и дефанзивца Немању Милетића.

На списку играча које је тренер Александар Станојевић повео пут Кипра су: Александар Поповић, Немања Стевановић, Милан Лукач, Александар Миљковић, Марко Живковић, Бојан Остојић, Игор Вујачић, Синиша Саничанин, Иван Обрадовић, Слободан Урошевић, Милан Смиљанић, Милош Јојић, Лазар Павловић, Саша Здјелар, Александар Шћекић, Никола Терзић, Александар Лутовац, Лазар Марковић, Немања Јовић, Квинси Мениг, Бибрас Натхо, Филио Холендер и Рикардо Гомеш.

Меч између Анортозиса и Партизана игра се у четвртак од 21 сат уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити и на нашем порталу.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво