Клоп: Добродошли на Енфилд, још није готово

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп сматра да је пораз његовог тима у Мадриду у утакмици осмине финала Лиге шампиона тек "прво полувреме" и да ће све бити много другачије у реваншу на Енфилду.

Фудбалери Атлетика из Мадрида савладали су браниоца трофеја Ливерпул 1:0 (1:0) у првом мечи осмине финала Лиге шампиона.

Мадриђани су победу осигурали голом Саула Њигеза у 4. минуту меча.

"Ово није требало да се деси, али се десило. Осим тога, очекивали смо такву борбу и атмосферу. Али, допало ми се много сегмената наше игре, да будем искрен. После првог меча имамо само један гол заостатка, а реванш ћемо одиграти на нашем стадиону, што је потпуно другачије у односу на овај стадион овде. Они су одиграли изузетну одбрану. Желели су овај резултат, мада би им одговарало и да је било 0:0", рекао је Клоп.

Немац је истакао како је Атлетико добио битку, али не и рат.  

"Недостајала нам је игра у задњој трећини, они су се бранили се са свим играчима. Добродошли на Енфилд, још није готово."

Фудбалери Ливерпула ће 11. марта на Енфилду, у реваншу, морати да буду опаснији и одлучнији у колико желе пролаз у наредну рунду. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи