Партизан "дели" играче – Милосављевић на "крову", Николић у Суботици

Фудбалски клуб Партизан у једном дану је остао без двојице играча. Клуб из Хумске је послао двојицу играча на позајмице – Иван Милосављевић је нови члан Вождовца, док је Немања Николић прослеђен Спартаку.

Милосављевић, везиста рођен 2000. године у наредних шест месеци наступаће за Вождовац као позајмљени играч Партизана.

Он је промовисан у први тим црно-белих као један од најталентованијих изданака, а за сада је забележио пет наступа у првом тиму црно-белих.

"Срећан сам што ћу играти у сјајно организованом клубу који постиже одличне резултате. Видим ово као сјајну прилику да покажем колико могу и заиста једва чекам почетак сезоне. Од сутра се придружујем екипи на припремама у Анталији и надам се да ћу брзо ућу у ритам", рекао је Милосављевић за клупски сајт.

Рођен је у Крагујевцу, а у каријери и наступао и за екипу Телеоптика.

Такође, на нову позајмицу ће и Немања Николић, који није успео да се избори за место у црно-белом дресу.

Николић је први део сезоне провео у Војводини, за коју је постигао три и наместио два гола на девет утакмица, али се не налази у даљим плановима тренера Ненада Лалатовића.

Због тога су га из Хумске послали у суботички Спартак на "каљење" до краја сезоне.

Николићу уговор са Партизаном истиче на лето 2021. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво