Сити све даље од титуле, велики преокрет "Вукова"

Фудбалери Манчестер Ситија одиграли су нерешено 2:2 на "Етихаду" са Кристал Паласом, гости су до бода дошли захваљујући аутоголу Фернандиња. Волверхемптон је после великог преокрета славио у дуелу са Саутемптоном 3:2, Арсеналу само бод против Шефилда.

После ремија против Кристал Паласа (2:2) и освојеног бода фудбалери Манчестер ситија све су даље од титуле у Премијер лиги.

Лондонски тим је све до 82. минута водио са 1:0 , када је наду "грађанима" вратио Агуеро постигавши два гола за само пет минута.

Тачку на меч и вредан бод Кристал Паласау донео је Фернандињо аутоголом у 90. минуту меча.

Сити, после овог ремија, има 48 бодова и све је даљи од лидера Ливерпула.

Арсенал је пред својом публиком у Лондону ремизирао са Шефилд Јунајтедом - 1:1.

"Тобџије" су повеле поготком Габријела Мартинелија у 45. минуту, да би Шефилд голом Флека у 83. минуту стига до изједначења.

Одличан меч одиграли су Саутемптон и Вулверхемптон. Након првог полувремена "свеци" су имали два гола предности головима Беднарека (15. минут) и Лонга (35.).

У наставку се разиграо тандем Траоре - Хименес и Вулверхемтпону донео велика три бода у борби за Европу.

У последњој утакмици суботњег програма, Њукасл је на свом терену савладао екипу Челисја, голом Хејдена у последњим тренуцима меча.

Резултати 23. кола премијер лиге

Субота

Вотфорд - Тотенхем 0:0
Арсенал - Шефилд 1:1
Брајтон - Астон Вила 1:1
Манчестер Сити - Кристал Палас 2:2
Норич - Борнмут 1:0
Саутемптон - Волверхемптон 2:3
Вест Хем - Евертон 1:1
Њукасл - Челси 1:0

Недеља

15.00 Барнли - Лестер
17.30 Ливерпул - Манчестер јунајтед

Табела: Ливерпул 61, Манчестер Сити 48, Лестер 45, Челси 39, Манчестер јунајтед 34, Волверхемптон 34, Шефилд 33, Тотенхем 31, Кристал Палас 30, Арсенал 29, Евертон 29, Њукасл 29, Саутемптон 28, Брајтон 25, Барнли 24, Вест Хем 23, Вотфорд 23, Астон Вила 22, Борнмаут 20, Норич 17.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво