Црвено-бела (блокирана) Атина

Навијачи Олимпијакоса и Црвене звезде окупирали престоницу Грчке.

Према речима репортера РТС-а Душана Албијанића, улице које воде ка тргу Синтагма су затворене, због окупљања навијача.

Неколико хиљада навијача оба клуба, који негују пријатељске односе, заједно су скандирали Олимпијакосу и Звезди неколико сати пре утакмице.

У Атину пристижу Звездини навијачи из свих делова Европе, а међу њима се издвојио немачки држављанин Филип Бекер

Црвена звезда и Олимпијакос у директном дуелу последњег кола Б групе одлучују која ће екипа са трећег места наставити учешће у Лиги Европе.

После пет кола у групи Б, Црвена звезда се налази на трећем месту са три бода, која је освојила победом управо над Олимпијакосом у Београду, док је Олимпијакос последњи са само бодом који су освојили играјући нерешено 2:2 са Тотенхемом на свом терену. 

Утакмица 6. кола Лиге шампиона између фудбалера Олимпијакоса и Црвене звезде почиње у 21 сат, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи