Немац прешао 2.600 километара да бодри Звезду у Атини

Навијачи Црвене звезде широм Европе полако пристижу у Атину на одлучујући меч против Олимпијакоса у Лиги шампиона, а међу њима издвојио се немачки држављанин Филип Бекер.

Бекер, према сопственом признању велики навијач Звезде, прешао је далеки пут 2.600 километара од Менхенгладбаха до грчке престонице само како би уживо дао подршку тиму Владана Милојевића.

У мајици Звезде, Бекера су репортери Танјуга случајно пронашли на чувеном Акропољу.

"Гледао сам уживо око 25 утакмица Звезде. У Атину сам дошао јер су навијачи Олимпијакоса веома блиски Звездиним, биће сјајна атмосфера вечерас", рекао је Бекер Танјугу, уз подсећање да је велики заљубљеник у фудбал и да је већ био у чак 49 држава широм Европе како би гледао фудбалске утакмице.

"Имам много пријатеља у Србији, волим вашу земљу јер су људи љубазни и пријатни. Увек волим да дођем", навео је он.

На најзнаменитијем месту у Атини – Акропољу, практично на сваком кораку се виде Звездина обележја и чује српски језик, па тако су примећене присталице црвено-белих из Бечеја, Београда, Новог Сада...

Велики скуп навијача Олимпијакоса и Црвене звезде заказан је за 15 сати на главном тргу Синтагма.

Утакмица између Олимпијакоса и Црвене звезде, којој је неопходан макар реми за место у Лиги Европе, почиње у 21 сат на стадиону "Караискаки".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи