Ибрахимовић објаснио зашто је послао Матерација у болницу

Шведски фудбалер Златан Ибрахимовић потврдио је да ће се вратити у италијански фудбал, али још није познато у који тачно клуб. Ибрахимовић је током каријере играо за Јувентус, Интер и Милан и очекује се да поново обуче легендарни црвено-црни дрес.

То је била прилика да открије неке детаље из прошлости о којима није до сада говорио, а један од њих тицао се окршаја са Марком Матерацијем.

"Да ли желите да Вам кажем нешто што нисам никоме?", питао је Златан новинара италијанског часописа GQ и наставио:

"Био сам у Јувентусу и играли смо 2006. године против Интера. Матераци је погибељно стартовао на мене и повредио ме. Био је безобразан као фудбалер. Постоји два начина да играте лоше, а један од њих је да покушате да повредите противника. Чак је и Малдини некада играо тако, али са другим циљем."

Швеђанин је потом објаснио ситуацију која се догодила.

"Значи, био је меч Јувенутс - Интер и после тог фаула сам изашао да покушам да се залечим. Тренер Фабио Капело ми је рекао да ће ме заменити, а ја сам му одговорио да то не желим. Вратио сам се на терен, али после минут и по је бол био толико јак да сам морао да изађем."

Један од најбољих нападача света је потом прешао у "неразуре", играо са Матерацијем, али је све време на уму имао освету.

"Отишао сам у Интер, па у Барселону, после чега сам се вратио у Милан. У првом дербију 'Дела Мадонина' свих 11 играча Интера је било против мене. Океј, то ме је ложило, али ако немате контролу, онда није добро јер можете изгубити главу и урадити нешто глупо. Направили су пенал нада мном и ко је то био? Матераци", открио је 38-годишњи голгетер додавши какву је улогу имао и један српски репрезентативац:

"Повели смо мојим голом 1:0, а у другом полувремену 'Матрикс' је кренуо на мене и ја сам извео таеквондо потез. Послао сам га у болницу. Дејан Станковић ме је питао: 'Ибро, зашто си то урадио?' Рекао сам му да сам на тај тренутак чекао четири године. Отишао сам. Све мора једном да се врати. Милан је победио и био је то добар моменат јер је старо друштво било сјајно", закључио је Ибрахимовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво