Милојевић пред Лучане: Опрезно, консолидовали су се

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић поручио је пред гостовање код Младости у Лучанима да његов тим мора да буде опрезан, јер је тај терен увек тежак а противник игра све боље у последње време.

Меч између Младости и Црвене звезде игра се у среду од 15 часова на стадиону у Лучанима. 

”Тешко гостовање је пред нама. Екипа Младости се у последње време консолидовала, играју добро и ради се о веома чврстом и организованом тиму. Одлични су у фази контранапада и из тога нам прети највећа опасност”, рекао је Милојевић на конференцији за медије у медија центру на највећем српском стадиону.

”Увек је тешко је играти у Лучанима. Велику улогу би сутра могли да имају и временски услови који нису баш сјајни. Младост, без обзира на промену тренера, има континуитет, јер је садашњи тренер Станић фудбалски ’растао’ уз бившег шефа стручног штаба Миловановића који је оставио велики печат у Лучанима. Морамо бити опрезни. Показало се и у реваншу Купа, прошле године, да је Младост неугодан противник”, додао је Милојевић. 

Тренер Звезде има и проблема око састављања тима, с обзиром на то да је неколико играча повређено. 

”Видећу данас после тренинга на кога могу да рачунам. Ван Ла Пара има проблем са леђима, Вулића мучи температура, Милуновић има стомачни вирус, а ни ситуација са повредом Боаћија није баш сјајна. Када причамо о играчима, задовољан сам како су Иванић и Марин деловали против Вождовца. Иванић је играч који има велики потенцијал и драго ми је што је одиграо добру утакмицу”, рекао је Звездин стратег.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво