Рнић поцрвенео, шестица Еспањола, Рома пала у Менхенгладбаху

Од 21 сат одиграно је још 11 утакмица у четвртом колу Лиге Европе, а најубедљивију победу остварио је Еспањол против Лудогореца. Еспањол је славио са великих 6:0 и направио крупан корак ка шеснаестини финала.

У мечу групе Х Лудогорец је много помогао ривалу јер је већ после 35 минута имао два играча мање.

Домаћин је то искористио и до врха им напунио мрежу, уз шест различитих стрелаца – Мелендо, Мармол, Варгас, Кампуцано, Педроса и Ферејра.

Шпанци су први у групи са 10 бодова, четири више од Лудогореца. Ференцварош је сакупио пет после ремија са московским ЦСКА.

Борусија Менхенгладбах је срушила Рому 2:1 у дуелу групе Ј, у којем је Федерико Фацио постигао гол и аутогол. Победу Немцима донео је Турам у петом минуту надокнаде времена и сада оба тима имају по пет бодова.

Испред је Башакшехир који је славио у гостима Волфсбергеру – 0:3.

Вишћа је начео домаћина из пенала у 73. минуту, после прекршаја српског интернационалца Немање Рнића, који је уједно зарадио и искључење. Кривели је потом дао два комада и оверио тријумф.

Велику победу остварио је Ренџерс против Порта, док је Адем Љајић пораз свог Бешикташа у Браги (3:1) гледао са клупе.

У првом термину Севиља је оверила пласман даље, Филип Костић је био стрелац у поразу Ајнтрахта, а комплетне резултате погледајте ОВДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се