Бајерн испустио победу у Аугсбургу, Дортмунд бољи од Менхенгладбаха

Фудбалери Аугсбурга и Бајерна одиграли су нерешено 2:2, у утакмици осмог кола Бундеслиге, а домаћи су до бода стигли у судијској надокнади меча. Није било победника ни у мечевима Лајпциг – Волфсбург и Вердер Херта, победе Диселдорфа и Унион Берлина. У дербију кола, Борусија у Дортмунду савладала имењакињу из Менхенгладбаха.

Занимљив меч одиграли су Аугсбург и Бајерн у осмом колу Биндеслиге. Домаћи су повели, Бајерн преокренуо, да би у последњим тренуцима меча Аугсбург стигао до бода.

Аугсбург је повео већ у првом минуту голом Рихтера, Левандовски у првом и Гнабри у другом полувремену донели су преокрет Бајерну, да би Финбогасон поставио коначан резултат у 91. минуту.

Нерешено је било и у дуелу Лајпцига и Волфсбурга. Вернер је донео предност домаћину, изједначио Вегхорст.

Исти резултат био је у дуелу Вердера и Херте, Диселдорф је минималним резултатом савладао екипу Мајнца, док је Унио Берлин са 2:0 савладао Фрајбург.

У дербију дана, Борусија је у Дортмунду савладала истоимену екипу из Менхенгладбаха са 1:0, а једини стрелац био је Ројс почетком другог полувремена.

На врху табеле је гужва, чак девет екипа распоредило се у само два бода. Менхенгладбах и Волфсбург имају по 16 бодова, Бајерн, Дортмунд и Лајпциг по 15, Шалке, Фрајбург, Ајнтрахт и Леверкузен по 14.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво