Тошић и Здјелар: Јунајтед фаворит, подједнаке шансе осталих

Везни фудбалер Партизна Зоран Тошић, после жреба у Монаку за групну фазу Лиге Европе, рекао је да је задовољан групом.

Црно-бели ће играти у групи Л са Манчестер Јунајтедом, Астаном и АЗ Алкмаром.

"У принципу, ја сам задовољан групом. Увек је боље добити једног таквог озбиљнијег противника, који је атрактиван и за нас и за гледаоце. То је феноменално искуство за све нас да играмо на Олд Трафорду. За мене лично поново повратак тамо због чега сам веома срећан", рекао је Тошић после жреба за клупски сајт.

Он је истакао да је Јунајтед фаворит у групи, а да Партизан са осталим ривалима може да се носи.

"Поред тога имамо Астану и АЗ Алкмар са којима можемо да се носимо и уверен сам да имамо квалитет да можемо равноправно да се боримо за то друго место. Морам рећи да је Манчестер фаворит, а да су подједнаке шансе нас три екипе. У принципу било је и лакших и тежих група, али можемо да будемо задовољни", закључио је Тошић.

Првотимац Саша Здјелар рекао је да се радује мечу на "Олд Трафорду".

"Манчестер је екипа коју сви поштују. Један од највећих клубова на свету и сигурно ће бити много лепо изаћи на терен са таквим играчима и одиграти две утакмице. Мислим да ће то свима бити велико уживање", рекао је он и осврнуо се на остале противнике.

"Што се тиче АЗ Алкмара и Астане, екипе које нису тако звучне као прва, али су екипе које сваке године играју Европу и имају велики квалитет. Мислим да можемо да се носимо са њима", закључио је Здјелар.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво