Орсолини: Михајловић изгубио килограме, али остала је страст

Повратак Синише Михајловића на клупу Болоње, само 40 дана од старта борбе против леукемије, изненадио је фудбалере Болоње, признао је један од првотимаца Рикардо Орсолини. Орсолини жали што Болоња није успела да победи Верону (1:1), иако је од 13. минута имала играча више и вођство.

Михајловић је јуче у поподневним сатима напустио болницу у Болоњи и отпутовао у 145 километара удаљену Верону како би водио екипу на отварању Серије А, што је одушевило целу Италију, али и Европу.

"Причао је са нама путем видео снимка целе недеље и говорио да није 100 одсто спреман. Пре месец дана нам је рекао да жели да буде са нама у Верони, али нисмо веровали да ће тако да буде", рекао је један од најбољих фудбалера Болоње после утакмице на стадиону Бентегоди.

Орсолини жали што Болоња није успела да победи Верону (1:1), иако је од 13. минута имала играча више и вођство.

"Јако смо срећни што нам је направио изненађење и дао нам додатан мотив. Извињавамо се што му нисмо пружили тријумф. Лично имам посебан однос с њим, много је веровао у мене... Недостаје нам пуно у свлачионици, његово присуство је од великог значаја".

Оно што је сигурно је да српски стручњак није клонуо духом.

"Изгубио је мало на килажи, али су воља, одлучност и страст остала иста као увек", закључио је он.

Михајловић је, чим је сазнао за болест, одрадио шест недеља агресивних терапија у Болоњи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво