Неки нови "орлови" и нека стара лица - Миливојевић и Настасић поново у дресу Србије

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић објавио је списак играча за утакмице против Португалије и Луксембурга у квалификацијама за Европско првенство, на којем су повратници Лука Миливојевић и Матија Настасић.

Миливојевић и Настасић нису били играли за национални тим више од годину дана због сукоба са бившим селектором Младеном Крстајићем.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић овога пута није позвао Марка Грујића, али је истакао да „је на његовом радару".

На списку је као трећи голман доскорашњи млади репрезентативац Борис Радуновић, позван је и десни бек Црвене звезде Марко Гобељић, а нема Александра Пријовића, уместо њега ту је Милан Павков.

Голмани: Марко Димитровић, Предраг Рајковић, Борис Радуновић.

Одбрана: Антонио Рукавина, Марко Гобељић, Урош Спајић, Никола Миленковић, Никола Максимовић, Матија Настасић, Стефан Митровић, Александар Коларов, Филип Младеновић.

Средина терена: Немања Матић, Лука Миливојевић, Немања Максимовић, Саша Лукић, Мијат Гаћиновић, Дарко Лазовић, Филип Костић, Немања Радоњић, Душан Тадић, Адем Љајић, Сергеј Милинковић-Савић.

Напад: Александар Митровић, Лука Јовић, Милан Павков.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић, пред дуеле са Португалијом и Луксембургом, истакао је да ситуација у квалификацикационој групи за ЕУРО није лака, али да је и даље под контролом.

Србија 7. септембра чека Португалце на стадиону "Рајко Митић", а три дана касније гостује Луксембургу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи