Тумбаковић: Грујић да буде стрпљив, позив искуснијима

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић рекао је да је Марко Грујић на његовом радару, али да се за мечеве против Португалије и Луксембурга определио за искусније играче. Везиста Ливерпула, на позајмици у Херти, није добио позив упркос голу Бајерну у Минхену.

"Све што радим, као и увек, је у договору са стручним штабом. Направили смо група играча, али се прати њих 60. Грујић по квалитету и годинама је будућост српског фудбала. Прво окупљање је логицно да се определимо за искуснију групу, са стажом у репрезентацију. Испред њега је време, биће простора за Грујића", рекао је Тумбаковић на конференцији за новинаре у Хилтону.

Тумбаковић је обилазио играче који нису били позивани код претходника Младена Крстајића као што су Лука Миливојевић и Матија Настасић, али према његовим речима није стигао до Грујића.

"Тек сам два месеца селектор и физички нисам успео да обиђем све. Био је и Грујић на списку, исто као Вељковић, али морају да буду стрпљиви", закључио је он.

Србија 7. септембра чека Португалце, а три дана касније гостује Луксембургу у квалификацијама за ЕУРО.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво