Крунић: Срамота...

Тренер Радничког из Ниша Симо Крунић каже да је све у екипи срамота због пораза од Флоре у Талину 2:0.

Раднички је неочекивано поражен у Естонији, па ће морати шансу да тражи у реваншу.

"Јако тешко нам је пао пораз. Изједначено до 73. минута, а ми смо после примљеног првог гола покушали да се вратимо, али нисмо успели и примили још један. Флора је у овом тренутку спремнија, а ми смо доста конфузно деловали у финишу. Верујте да нас је срамота због овог пораза", рекао је Крунић на конференцији за медије.

Он је додао да ће екипа у реваншу играти на све или ништа.

"Пред нашом публиком ћемо сигурно играти боље и покушаћемо на све начине да окренемо овај резултат. Ово нам је прва званична утакмица, пресудио је прекид у 73. минуту, пре тога није се видела разлика. Тражимо кривицу у нама, сами смо криви за пораз", истакао је Крунић.

Нападач Нишлија Милан Бојовић рекао је да су сви у екипи очекивали бољи резултат.

"Били смо у егалу до 73. минута, пресудила је њихова спремност. Изгубили смо утакмицу, битку, али нисмо рат. Остаје нам да се консолидујемо и у Нишу окренемо резултат и обрадујемо наше навијаче", истакао је Бојовић.

Реванш се игра за седам дана у Нишу.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара