Звезда започиње квалификације за елитно друштво, Судува опет на путу

Фудбалери Црвене звезде вечерас на гостовању литванској Судуви крећу у нову операцију - пласман у Лигу шампиона. Директан пренос утакмице између која се игра на стадиону у Маријампољу моћићете да пратите од 20 часова на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети, ток меча на нашем порталу.

Ривал у првом колу квалификација је тим преко кога је првак Србије прошле године, у другој рунди, стигао до историјског наступа у елитном такмичењу и то са убедљивих 5:0.

Тренер Владан Милојевић сматра да његове изабранике не чека лак посао, посебно јер мисли да је Судува јача него раније.

"Судува није мењала тим у односу на прошлу годину, остали играчи у тиму су им квалитетни и јача је него пре. Владари су Литваније, у ритму су сезоне, нама је први меч и очекујем тежак задатак. Добро смо се спремили и надам се квалитетном дуелу", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у Маријампољу.

Милојевић није могао да каже да ли је Звезда јача у односу на претходни сусрет са Судувом.

"Довели смо доста играча у зимском прелазном року. Не бих могао да кажем да ли смо јачи или слабији. И даље имам добар тим на располагању. Не могу и немам времена да жалим за играчима који су отишли. Верујем да су играчи које имам сада бољи него што сам имао".

Утакмица између Судуве и Црвене звезде игра се вечерас на Арви арени у Маријампољу од 20 сати по средњеевропском времену. Директан пренос утакмице моћићете да пратите на Првом програму РТС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво