Размена голмана у Ла Лиги

Не толико честа ситуација одвила се између Барселоне и Валенсије. Јаспер Силесен, голман каталонског клуба ће каријеру наставити у Валенсији која га је платила 35 милиона евра. За исту своту новца голман "слепих мишева" Нето, иде пут Барселоне.

Силесен је три године провео у Барселони, углавном на клупи, као резерва Марк-Андреу Тер Штегену.

Холандски чувар мреже има 31 годину, а у 32 наступа на голу Барселоне, 14 пута је сачувао мрежу без примљеног гола. Са "Блауграном" је освојио пет трофеја, а пре каталонског клуба, наступао је за Ајакс и НЕЦ.

Силесен каријеру наставља у Валенсији, а занимљиво је да је Барселона замену за њега нашла управо у том клубу.

Наиме голман "слепих мишева" Нето у наредних пар дана ће потписати уговор са шампионом Шпаније. 

Медији на Пиринејима наводе да ће Барселона Валенсији платити исто колико је плаћен Силесен, односно 35 милиона, што говори да се ради о размени фудбалера.

Бразилски голман има 29 година, а осим Валенсије током каријере је наступао за Јувентус, Фјорентину и Атлетико Паранаенсе.

Нето је на 34 наступа ове сезоне у десет наврата несавладан.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво