Вучић: Нису криви ни селектор ни играчи, најбоље да сам ја

Председник Александар Вучић, коментаришући поједине критике да је одговоран за пораз фудбалске репрезентације Србије од Украјине, каже да је најлакше њега окривити за све што се дешава у Србији и да је на то навикао.

"Крив је Вучић. Што је крив, зато што је поставио Кокезу, а што је Кокеза крив, иако им је обезбедио све услове, не знам и нема везе, нису криви ни селектор ни играчи, хајде да њих ослободимо кривице, најбоље да сам ја крив", рекао је Вучић у Лучанима.

Вучић је рекао и да кад спортисти направе успех, упозоравају га да се не кити туђим перјем и додао да то и не чини и да је једини председник који није отишао ни на једну утакмицу.

Вучић истиче да је Србија последњих година уложила највише новца у спорт, три пута више него пре шест година, због чега су 2017. и 2018. година биле најуспешније спортске године, али и да се он неће китити туђим перјем. 

Додаје и да га за пораз оптужују и навијачи Звезде и Партизана када они други освоје титуле. 

"Кад Звезда освоји титулу, "гробари" кажу Вучић наместио. Кад Партизан узме куп, "делије" кажу да је Вучић то наредио, да би и они били мало задовољни, иако Звезда ниједном на гол није шутнула", каже Вучић.

Председник је изјавио да је држава дала "ненормалне" паре кошаркашким клубовима Звезди и Партизану да би могли да играју Евролигу и буду јаки и да други клубови имају право да се љуте због толиког улагања.

"И опет си крив што је судија одсвирао овако или онако... Био сам крив за кишу, а сад сам крив што је сунце упекло...", закључио је председник.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво