Тадић за РТС: Ужасан пораз, треба да нас је срамота

Фудбалска репрезентација Србије доживела је тежак пораз од Украјине у Лавову. Душан Тадић био је видно незадовољан учинком целог тима и сматра да је хитно потребна анализа због чега је наша селекција претрпела најтежи пораз у новијој историји.

Фудбалска репрезентација Србије изгубила је у гостима против Украјине са 5:0 (2:0), у утакмици Б групе квалификација за ЕУРО 2020.

"Јако лош моменат. Од почетка утакмице смо стално каснили. Направили смо од њих да изгледају много моћније него што јесу. Ужасан пораз, треба да нас је срамота због овога. Морамо да анализирамо зашто се ово десило и да будемо критични према себи, рекао је Душан Тадић новинару РТС-а после меча у Лавову.

"Јако је тешко али морамо да предузмемо одговорност, ово више никада несме да нам се деси, додао је репрезентативац Србије.

Капитен Александар Коларов рекао је да му је ово једна од најтежих утакмица у каријери, најгора откад он прати репрезентацију.

"Можда је и горе од оног на Мундијалу у Немачкој, апсолутно су заслужили да нас победе са 5:0, добро је што се тако завршило, могло је да буде и горе. Тотална немоћ, испразнили смо се, само ушли у још вечу агонију, а за два дана нас чека Литванија пред празним трибинама", закључио је Коларов.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво