Савић: Пораз од Партизана увек боли

Капитен фудбалера Црвене звезде Вујадин Савић, после пораза у финалу Купа Србије, рекао је да је његов тим одиграо најлошију утакмицу ове сезоне. У бобри за трофеј Купа, фудбалери Партизана синоћ су победили Црвену звезду 1:0 на стадиону "Рајко Митић".

"Не бежим од одговорности и на мени као капитену је да изађем и када је тешко. Утучени смо. Пораз од Партизана увек боли. Имам обавезу да се извиним сваком навијачу. Надам се да ћемо наредне године бити прави и да нећемо изневерити било кога. Надам се да нам ово неће замерити. Сви смо заслужили критике", рекао је Савић после меча са Партизаном, а био једини играч Црвене звезде који се појавио пред новинарима.

Дефанзивац црвено-белих истакао је и да његов тим није потценио Партизан.

"Моје мишљење је да смо квалитетнија екипа, али то данас нисмо показали. Боли то што смо изгубили и што су они освојили трофеј на нашој 'Маракани'. Сигурно најлошија утакмица ове сезоне. Сезона је била феноменална, када је било најпотребније били смо прави, али у овој утакмици нисмо. Идемо утучени на одмор. Мене ће цео живот болети ово", закључио је Савић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи