Лацио освојио Куп Италије, Сергеј стрелац водећег гола

Фудбалери Лација победили су Аталанту са 2:0 у финалу Купа Италије и тако приглабили трофеј. Сергеј Милинковић-Савић стрелац првог гола.

Лацио је освојио трофеј Купа Италије. У финалу је успео да надигра Аталанту. Лацијали су тек у финишу сусрета успели да сломе отпор Аталанте и забележе победу.

Аталанту је начео Сергеј Милинковић-Савић у 82. минуту сусрета, а у игру је ушао само три минута пре тога. Лукас Леива је извео корнер са леве стране, Сергеј је био највиши у скоку и главом послао лопту у мрежу.

Коначан резултат поставио је Кореа у 90. минуту. Одлично је истрчао контру, ослободио се чувара, преварио голмана и затресао мрежу.

Лацио је тако освојио седми трофеј у купу, трећи у последњих 10 година, чиме је само Јувентус са четири трофеја успешнији у овој деценији.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво