ЛЕ: Могу ли Јовић, Костић и Гаћиновић да освоје Лондон?

После два преокрета "за инфаркт" у Лиги шампиона, следи завршница Лига Европе. Арсенал у Валенсији брани 3:1 из првог меча, док ће Челси дочекати "српски" Ајнтрахт. У првом сусрету било је 1:1, а директан пренос реванша је од 21 сат на Првом програму РТС-а.

"Плавци" имају предност због гола у гостима и у случају ремија без голова, они би били ти који би се пласирали у финале, али је сигурно да гости из Франкфурта долазе да постигну што више голова.

Ајнтрахт ове сезоне игра изузетно офанзивно и најјачи део тима су играчи из напада. У првом плану су тројица репрезентативаца Србије Лука Јовић, који је ове сезоне постигао девет голова у Лиги Европе, Филип Костић, који је четири пута био стрелац, и Мијат Гаћиновић са два постигнута гола.

Јовић је био стрелац и пре седам дана, док се Немци уздају у нови спектакл на гостујућем терену, као што је то био случај против Интера и Бенфике, када су фудбалери Ајнтрахта захваљујући храброј и офанзивној игри у гостима стизали до пласмана у следеће коло.

Тренер Адолф Хитер требало би да рачуна на Себастијана Халера и Анта Ребића, који се враћају у тим после повреда.

С друге стране, менаџер Челсија Маурицио Сари вероватно ће се поново ослонити на нападачку линију коју чине Еден Азар, Оливије Жиру и Педро.

У другој утакмици вечери Арсенал на "Местаљи" брани велику предност и не би било необично да и у другом по јачини европском такмичењу гледамо енглеско финале.

Текстуални пренос мечева моћи ћете да пратите на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво