ФК Партизан: Специјални рат против нашег клуба...

Црно-бели објавили саопштење недуго након дуела са Радничким у Нишу.

Недуго после меча Раднички Ниш – Партизан, у коме је домаћи тим славио са 3:1, саопштењем се јавности обратио клуб из Београда.

У њему се главни арбитар Бојан Николић пореди са „провалником".

„Тек што је Партизан повео и капитализовао знатно сигурнију и офанзивнију игру у пољу током већег дела првог полувремена, провалник је закључио да мора енергичније извршити свој део посла", истиче се, између осталог.

Николићу се спочитава досуђени казнени ударац у финишу првог дела, када је Раднички изједначио, а посебно се истиче детаљ из наставка сусрета, када је домаћи тим стигао до гола за преокрет.

„Наредба помоћном линијском судији, који је заставицом сигнализирао офсајд позицију, да заставицу спусти и призна водећи гол Радничког из Ниша, на почетку другог полувремена, потпис је разбојника Николића над једном од најбруталнијих судијских крађа на стадиону крај Нишаве".

Црно-бели се питају и још да ли је „на ову разлику у квалитету терена мислио тренер нишког Радничког, Ненад Лалатовић, говорећи да није исти терен у Београду и Нишу?".

"Да ли је омиљени и од милоште у Нишу звани „Боки" вечерас извршио показну вежбу како се ваља обрачунати са Партизаном и у реванш утакмици полуфинала Купа Србије?", истиче се у саопштењу, на чијем крају стоји апел Фудбалском савезу Србије да се Николић „адекватно казни за почињено недело".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво