Милојевић: Раднички има једног од најбољих тренера у Србији

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић пред дерби првог кола плеј-офа против Радничког из Ниша, који би могао одлучи трку за титулу, изјавио је да очекује тежак, али квалитетан и интересантан сусрет.

"Мислим да је заслужено овде после овог маратонског првенства од 30 утакмица. Све екипе које су ушле у плеј-оф заслужују те позиције. Пошто се деле бодови, ово је ново мини првенство. Мислим да ће бити добрих и квалитетних утакмица. Утакмица са Радничким је сигурно дерби, то је једна екипа која ће се борити са нама за титулу, али не бих одбацио ни Чукарички ни Партизан. У оптицају је 21 бод до краја, што је велики број. Биће интересантно до краја", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиину "Рајко Митић".

Он се осврнуо и на екипу Радничког и рекао да Нишлије имају континуитет, играју стандардно добро, обарали су рекорде у клупској историји.

"Такмичарска екипа квалитетна, заслужују позицију где јесу, а све то зачињено једним од најбољих тренера Србије Ненадом Лалатовићем, који је свој карактер пренео и на екипу. Очекује нас тешка утакмица, прави дерби. Нећемо се нешто посебно спремати. Позивам навијаче да дођу у што већем броју да нам помогну", рекао је тренер црвено-белих.

Милојевић је додао и да ће моћи да рачуна на све играче, али је поменуо и замор.

"Има замора, али такав нам је посао. Морамо да будемо психички јаки. Првенство се своди на две недеље, то је оптерећење, али је фокус на утакмицу са Радничким", рекао је он и додао да не дели утакмице на мале и велике.

"Ми смо професионалци, не делимо утакмице на мале и велике. Али шта ће вам мотив када играте против друге најбоље екипе", закључио је Милојевић.

Меч између Црвене звезде и Радничког игра се у суботу у 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво