Милојевић: Паузу смо искористили за опоравак, спремни смо за Мачву

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да је екипа репрезентативну паузу искористила за опоравак од повреда и поручио да су сви, осим Марка Гобељића, спремни за дуел против Мачве у 28. колу Суперлиге.

"Очекују нас три утакмице до наредног викенда, у следећој недељи завршавамо редован део првенства. После тога ћемо играти у ритму среда-недеља готово до краја. Управо зато сам највише током паузе желео да ми се врате повређени играчи. Родић је паузирао од самог старта полусезоне и сви смо срећни што ће моћи да игра већ против Мачве. Једино на Гобељића нећу моћи да рачунам, мада и он је почео да тренира и када би било потребно сигурно би могао да заигра, али бићемо опрезни са његовим повратком", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Он је потом бираним речима говорио о Мачви коју предводи Дарко Тешовић.

"Они се труде да играју исто на домаћем терену и на сваком гостовању, доста су квалитетни, имају одличне појединце. Тешовић је тренер који је такође 24 сата у фудбалу, што се види по резултатима. Очекује нас јако занимљива утакмица и позвао бих навијаче да дођу и да нас подрже".

Звездин тренер осврнуо се и на жреб, који је његовој екипи у полуфиналу Купа Србије доделио екипу Младости из Лучана.

"И пре жреба сам рекао, у овој фази такмичења је свеједно коју екипу ћемо да извучемо, сви противници су јаки. Младост је заиста незгодна екипа, није пријатно играти против њих, тако да нас сигурно очекују две тешке утакмице", истакао је Милојевић.

Утакмица између Црвене звезде и Мачве игра се у суботу од 19 сати на стадиону Рајко Митић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво